Šioje svetainėje naudojame slapukus. Jie padeda, matuoti auditorijos dydį ir naršymo įpročius. Taip mes galime keisti svetainę, kad ji būtų jums patogesnė.

LT

Naujienos

Verslo centre „U219“ jau užsipildė 75 proc. patalpų

Praėjusių metų rugsėjį Vilniuje duris atvėrusiame verslo centre „U219“ jau užpildyta trys ketvirtadaliai nuomojamų patalpų. Tarp paskutinių naujakurių – logistikos, statybos ir informacinių technologijų srityje dirbančios įmonės bei viešojo sektoriaus organizacija.

Naujai prie verslo centro prisijungs virš 1000 kv. m patalpose savo veiklą vykdysianti VšĮ CPO LT, taip pat į pastatą greitu metu įsikels AB „Panevėžio keliai“, logistikos įmonė UAB „Manvesta“ ir IT produktų paslaugas teikianti UAB „Corner Case Technologies“. Pastarosios įmonės užims daugiau nei po 600 kv. m biurų ploto.

Tarp ankstesnių „U219“ nuomininkų – AB „Lietuvos geležinkeliai“, didžiausia pasaulyje privati farmacijos kompanija „Boehringer Ingelheim“, Danijos technologijų bendrovė „Danfoss“, restoranų ir kino teatrų valdytoja „Apollo Group“, mobiliųjų žaidimų kūrimo studija „Estoty Vilnius“. Taip pat verslo centro patalpose veikia kavinė „Sugamour“, pietų restoranas „Lunch Up“ ir kt. Pastate įsikūręs ir PST biuras Vilniuje.