Šioje svetainėje naudojame slapukus. Jie padeda, matuoti auditorijos dydį ir naršymo įpročius. Taip mes galime keisti svetainę, kad ji būtų jums patogesnė.

LT

AB „Panevėžio statybos trestas“ pasirašė daugiau nei 27 mln. eurų vertės sutartį su Panevėžio m. savivaldybe dėl baseino rangos darbų

AB „Panevėžio statybos trestas“ (PST) pasirašė statybos rangos sutartį su Panevėžio miesto savivaldybės administracija dėl „Aukštaitijos“ sporto rūmų rekonstrukcijos – baseino statybos darbų. Bendra sutarties vertė siekia daugiau nei 27 mln. eurų. Pastato bendrasis plotas iki rekonstrukcijos – 6 761,42 kv. m., po rekonstrukcijos jį planuojama išplėsti iki ~12 247,74 kv. m. Darbus numatoma atlikti per 35 mėn. nuo sutarties įsigaliojimo dienos.

Rekonstravus „Aukštaitiją“, bus įrengtas Tarptautinės plaukimo federacijos (FINA) reikalavimus atitinkantis 50 m ilgio baseinas. Šalia jo numatyta atnaujinti ir senąjį, 25 m ilgio baseiną, kuris veiks kompleksiškai kartu su naujuoju. Taip pat planuojama įrengti SPA zoną, sporto sales, kineziterapijos kambarius, atnaujinti infrastruktūrą ir kt. erdves.

 

Daugiau informacijos:

Generalinis direktorius

Egidijus Urbonas

Tel.: 8 45 505 503